Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Vinduespudser - Erhverv og Privat

Tornado Polering ApS

Inden længe kigger forårssolen ind ad dine vinduer på Sjælland - hvis den kan. For efter en periode med alt slags vejr er det sikkert, at den får adgang til dine stuer. Luk solen ind med en vinduespudser aftale fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Søger du vinduespudser til privat eller erhverv, så kontakt os. Vi er landsdækkende og er dermed også parate med vinduespudserarbejde hos dig. Vi er kendt for top kvalitet og pålidelighed, samt for vores skarpe og billige priser.

Uanset hvor mange vinduer du har, og hvor ofte du vil have dem pudset tilbyder vi altid besøg af en vinduespudser til en billig pris. Vi tilrettelægger transporten mellem de forskellige kunder så den bliver så effektiv som muligt, hvilket holder vores priser nede. Derudover benytter vi og deres vinduespudsere nyeste viden indenfor pudsning af vinduer, hvilket sparer tid og dermed penge for dig. Samtidig tilbyder vi et fleksibelt system der betyder du selv vælger interval på besøg af en vinduespudser. Uanset hvor stort eller lille dit behov for besøg af en vinduespudser er, har firmaet en løsning til dig. Hvad enten det er for privat eller erhverv der skal pudses. Rene vinduer er en fornøjelse at se ud af, og vores firma tilbyder kvalitetsarbejde til billige priser, så du kan nyde udsigten gennem et rent vindue, uanset om du er hjemme eller på arbejde.

Udfyld formularen, få et uforpligtende tilbud og find ud af hvorfor så mange inde på TrustPilot har bedømt os som de bedste vinduespudsere.


Vi giver dig helt rene vinduer til de helt rigtige priser. Vi sætter som professionel vinduespudser en ære i at kunne levere rene ruder til alle . Vi står for det første altid for fremragende arbejde, som vi udfører baseret på mange års erfaring samt en grundig uddannelse. Vores team er meget stærkt og opbygget omkring håndfast erfaring.

Skriv dine ønsker, vi kigger på dit hus og sender dig en pris - og hvis du siger ja, vil du gå en LYS fremtid i møde, når vores vinduespudser kommer og pudser dine ruder :-)

Vores firma består af profesionelle vinduespudsere der lægger vægt på at levere et godt resultat. Vi pudser både for private og erhverv. Du står tilbage med rene og klare vinduer uden besvær.

Bedøm vores vinduespudser side

Gennemsnit 5 - 3 bedømmelser

Se også vores bedømmelser på TrustPilot

Vores vinduespudser kører bl.a. til følgende byer