Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Vinduespudser på Amager - Erhverv og Privat

Tornado Polering ApS

Vores vinduespudsere benytter traditionelt godt håndværk – så du får skinnende rene ruder uden hjørner eller striber nu også på Amager.

Vores firma tilbyder billig og regelmæssigt besøg af en vinduespudser på Amager. Vi er kvalitetsbevidste, stabile og vores priser er absolut konkurrencedygtige. Vi holder hvad vi lover.

Du lander på denne side, da du højst sandsynlig leder efter en god og billig vinduespudserpå Amager, og det har du netop fundet !

Når vi nu alligevel er på Amager, så kan vi også give dig en god pris på en vinduespudser. Bestil en vinduespudser med det samme, benyt vores online formular og få en god pris...


Med et fast abonnement hos os, vælger du om vi skal pudse dine vinduer hver, hver anden eller hver tredje måned. Vi laver fast aftale, som er skræddersyet efter dine behov. Få fx. din vinduespudser til at pudse udvendigt hver gang og indvendigt hver anden gang.

Vi har opbygget et af Danmarks største netværk af vinduespudsere og vinduespudser kunder. Netop dette netværk af kunder gør, at vi er leveringsdygtige i billige priser på vinduespudser.

Alle vinduespudsere hos os på Amager, har en ren straffeattest.

Bedøm vores vinduespudser Amager side

Gennemsnit 4.8 - 5 bedømmelser

Se også vores bedømmelser på TrustPilot

Vores vinduespudser kører også til følgende byer