Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Vinduespudser i Kastrup - Erhverv og Privat

Tornado Polering ApS

Rene vinduer er en fryd... Rene vinduer i topklasse er en endnu større fryd. Ring for tilbud på et besøg fra din vinduespudser.

Vores vinduespudsere besøger en bred vifte af virksomheder, og her tilbyder vi naturligvis også en abonnementsordning. Foruden virksomheder pudser vi også vinduer for skoler, børnehaver, tandlægeklinikker og andre offentlige institutioner.

Med et abonnement på besøg af en vinduespudser fra os, kan alle få råd til rene ruder året rundt, lige meget hvor på Sjælland du bor.

Ring til os eller udfyld vores formular og så skal vi nok sende vores bedste vinduespudser i Kastrup.


Grib chancen, og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi giver gode priser på en fast aftale om vinduespudsning. Vi kan tilbyde besøg af en professionel vinduespudser til konkurrencedygtige priser. Vi har det rette udstyr, så går det let og hurtigt. Vi klarer både store og små opgaver for virksomheder og private. Det inkludere hele facader, indgangspartier, døre og alle ruder, indvendig som udvendig.

Det er ikke altid let at finde en god og stabil håndværker, som tager opgaven seriøst og som du kan stole på. Vi er din vinduespudser i Kastrup. Vores priser er meget konkurrendygtige så derfor får du både kvalitetsarbejde og de bedste priser.

Alle vinduespudsere hos os i Kastrup, har en ren straffeattest.

Bedøm vores vinduespudser Kastrup side

Gennemsnit 5 - 8 bedømmelser

Se også vores bedømmelser på TrustPilot

Vores vinduespudser kører også til følgende byer