Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Vinduespudsning - Erhverv og Privat

Tornado Polering ApS

Hvis man kigger på den tid, man som privatperson ville bruge på vinduespudsning og bagefter ser resultatet, så kan man bruge sin tid meget bedre ved at lade os stå for vinduespudsningen, ja det kan endda være stærkt vanedannende. Skriv til os, og vi sender dig dig en pris på dit hus eller lejlighed .

Mange tror, at vinduespudsning ikke kræver meget mere end en spand, indvasker og en squizzer - ja, og så lige en klud til at tørre op efter sig. Men så er det fordi, man aldrig har udført vinduespudsning en forårsdag, hvor solen står lavt på Sjælland. Selv folk der har arbejdet med vinduespudsning i mange år, kan have svært ved at få et godt resultat.

Om det er dit hus, din lejlighed eller din kontorbygning der ønsker vinduespudsning, så er det blot at skrive en mail til os.

Ring til os eller udfyld vores formular og så skal vi nok klare din vinduespudsning.


Ledte du efter vinduespudsning? Ring eller skriv nu og få et super godt tilbud på vinduespudsning af dine vinduer,udvendig og indvendig eller begge dele.

Søger du billig vinduespudsning til hjemmet, kontoret eller til sommerhuset, så er du havnet det rette sted. Vi kan helt sikkert blive din leverandør af rene og flotte vinduer til billige penge. Vi går dog ikke på kompromis med servicen eller kvaliteten. Den er garanteret i top.

Uanset hvor mange vinduer du har, og hvor ofte du vil have dem pudset tilbyder vi altid billig vinduespudsning. Vi tilrettelægger transporten mellem de forskellige kunder så den bliver så effektiv som muligt, hvilket holder vores priser nede. Derudover benytter vi nyeste viden indenfor vinduespudsning, hvilket sparer tid og dermed penge for dig. Samtidig tilbyder vi vinduespudsning efter et fleksibelt system hvor du selv vælger om du vil have en fast, løbende eller løs aftale. Uanset hvor stort eller lille dit behov for vinduespudsning er, har firmaet en løsning til dig. Hvad enten det er for privat eller erhverv der skal pudses. Rene vinduer er en fornøjelse at se ud af, og vores firma tilbyder kvalitetsarbejde til billige priser, så du kan nyde udsigten gennem et rent vindue, uanset om du er hjemme eller på arbejde.

Bedøm vores vinduespudsning side

Gennemsnit 5 - 5 bedømmelser

Se også vores bedømmelser på TrustPilot

Få vinduespudsning i følgende byer