Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Vinduespolering i Dragør - Erhverv og Privat

Tornado Polering ApS

Uanset hvor mange vinduer du har, og hvor ofte du vil have dem pudset tilbyder vi altid billig vinduespolering i Dragør. Vi tilrettelægger transporten mellem de forskellige kunder så den bliver så effektiv som muligt, hvilket holder vores priser nede. Derudover benytter vi nyeste viden indenfor vinduespolering, hvilket sparer tid og dermed penge for dig. Samtidig tilbyder vi vinduespolering efter et fleksibelt system hvor du selv vælger om du vil have en fast, løbende eller løs aftale. Uanset hvor stort eller lille dit behov for vinduespolering er, har firmaet en løsning til dig. Hvad enten det er for privat eller erhverv der skal pudses. Rene vinduer er en fornøjelse at se ud af, og vores firma tilbyder kvalitetsarbejde til billige priser, så du kan nyde udsigten gennem et rent vindue, uanset om du er hjemme eller på arbejde.

Med et fast abonnement hos os, vælger du om vi skal pudse dine vinduer hver, hver anden eller hver tredje måned. Vi laver fast aftale, som er skræddersyet efter dine behov. Få fx. vinduespolering udvendigt hver gang og indvendigt hver anden gang.

Vi har målsætning om at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med højt service niveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vinduespolering med omtanke for miljøet og uden en stribe.

Når vi nu alligevel er i Dragør, så kan vi også give dig en god pris på din vinduespolering. Bestil med det samme, benyt vores online formular og få en god pris...


Ikke to huse er ens! Vi har både værktøjet og kompetencerne til vinduespolering af mange forskellige vinduer - fra sommerhuse til villaer. Bor du fx i villa med flere etager, har vi værktøjet til at nå de vinduer som sidder svært tilgængelige. Det sikrer, at det enkelte vindue altid bliver pudset omhyggeligt, uden striber og så skinnende rent.

Vil du have vinduespolering regelmæssigt i en ordentlig kvalitet - til den rigtige pris? Så er du kommet til den rigtige. Vi leverer flot arbejde til en fair pris. Her får du ingen hjørner eller striber - Vi pudser dine vinduer så de er skinnende rene.

Leder du efter den flotteste vinduespolering i Dragør? Du finder ikke bedre kvalitet til prisen. Kontakt os allerede nu og få en pris.

Bedøm vores vinduespolering Dragør side

Gennemsnit 5 - 4 bedømmelser

Se også vores bedømmelser på TrustPilot

Få også vinduespolering i følgende byer